Keittiö, kalusteet, työtaso, sijoitus

Vaatimus

Yleinen vaatimus, Hyvät käytännöt

Keskeisimmän työtason paras sijotus on lieden ja astianpesupöydän välissä. Työtason leveys ruoan valmistukseen 600...1200 mm. Suositeltavaa vähintään 800 mm.

Lähteet

• RT 93-10929 Asuntosuunnittelu. Ruoanvalmistus ja ruokailu. Rakennustietosäätiö RTS, 2008. • Esteetön asuinrakennus. Könkkölä M. Invalidiliiton julkaisuja 0.16, 2003.

Tulosta vaatimus

Tallenna sivu pdf-tiedostona

Tallenna sivu doc-tiedostona

Asukkaat

Allerginen, avustettu pyörätuolin käyttäjä, epävarmasti liikkuva, heikkonäköinen, huonokuuloinen tai kuuro, itsenäisesti pyörätuolia käyttävä, käsien ja ylävartalon toimintarajoitteinen, kehitysvammainen, lievästä muistisairaudesta kärsivä, rollaattoria tai kyynärsauvoja käyttävä, sokea

Viimeisin päivitys

24.03.2017